Mindfulness time-outs
Mindfulness weekend ‘ont-moeten, ont-haasten en ontspannen’
De Weperhoeve is een rustig gelegen boerderij met privémeertje en veel natuur in een weidse, landelijke omgeving. Hier organiseer ik mindfulness weekends en mindfulnessretraites voor kleine groepen. Omdat ik gebruik maak van mijn eigen thuisbasis kan ik de time-outs aanbieden tegen scherpe prijzen. Daarnaast organiseer ik jaarlijks een mindfulnessretraite op misschien wel de mooiste plek van Nederland: het Nationaal Park Schiermonnikoog.

Voor alle time-outs geldt: een ongedwongen sfeer met de natuur als inspiratiebron. We doen meditatie- en yogaoefeningen, zowel binnen als buiten en we maken zintuigenprikkelende stiltewandelingen. Naast de gezamenlijke mindfulnessactiviteiten heb je ook tijd voor jezelf. Het motto is: actief ontspannen met mindfulness, beleven en genieten.
Drie of vierdaagse mindfulness retraite
Deze retraites zijn bedoeld voor mensen met meditatie-ervaring die hun beoefening willen verdiepen. Ook trainers in opleiding kunnen hieraan meedoen. Gedurende de retraite vindt verdieping plaats op meerdere thema’s uit de MBSR-training. Het programma verloopt voor een belangrijk deel in stilte en bestaat uit meditatieoefeningen, yoga en stiltewandelingen in de natuur, afgewisseld met momenten van tijd voor jezelf. Aanbod actuele mindfulnessretraites: Zie agenda.
Een diepgaande daad van liefde is gaan zitten
en rustig even samen zijn met jezelf
(Jon Kabat-Zinn)
birds
birds